Cel mai bun cazinou fără depozit blackjack

  1. Jocuri De Cazinou Online Populare Și Gratuite În România În 2023: Ca un proprietar de afaceri, uneori, veți veni, fără îndoială, sub o mulțime de presiune.
  2. Cum Să Primești Bonus Fără Depunere La Blackjack În România - În primul rând, am încuraja jucătorii să caute un operator bine autorizat.
  3. Jocuri Blackjack Sigur Gratis Noi: Un cameleon și o broască țestoasă apar, de asemenea, pe rolele transparente, împotriva unui peisaj tropical luxuriant al Oceanului, plajei și dealurilor vulcanice.

Jocuri cazinou cele mai bune blackjack pentru bani ară 2023

Jocuri De Noroc Online În Cazinouri
Cărămidă și mortar cazinouri tind să-l păstrați simplu cu programe de bonus.
Aparate Cazinou Jocuri Variate Și Interesante Pentru A Experimenta
Fiecare furnizor încearcă să creeze o mașină cu posibilități mari și o grafică bună.
După acestea, veți vedea simbolurile cu plată mai mare, începând cu sticla de rom.

Joaca păcănele

Blackjack Fără Depunere Cazinou Joc
După cum sugerează și numele, Cazinoul no Bonus nu oferă bonusuri.
Cele Mai Bune Păcănele Online Bonus Fara Depunere Cazinou
Asta înseamnă că nu mai BDO World Trophy sau World Masters și, desigur, sfârșitul Campionatului Mondial BDO.
Ajutor Dependenta Jocuri De Noroc

Palatul Culturii Ploiesti
Palatul Culturii Ploiesti

Palatul Culturii Ploiesti

Voi incepe sa postez o serie de obiective turistice pe care le-am fotografiat si pe care le voi fotografia. Acestea vor fi atat din Ploiesti/Prahova cat si din alte orase. Si pentru ca sunt din Ploiesti voi incepe cu unul din orasul meu. Pentru debut am ales Palatul Culturii.

Palatul Culturii, situat pe str. Erou Calin Catalin, nr.1, este una din cladirile importante ale orasului Ploiesti, incarcat cu o mare semnificatie istorica, reprezentand o parte din centrul vechi al Ploiestiului care a supravietuit cutremurelor si trecerii timpului.

Initial a functionat ca Palatul Justitiei, ulterior devenind Palatul Culturii. Este o constructie monumentala, realizata in stil neoclasic francez, inceputa de arhitectul francez E. Doneaud si terminata de ploiesteanul Toma T. Socolescu.

Contruirea palatului a inceput in anul 1906 insa, dupa putin timp, lucrarile au fost stopate datorita lipsei de bani cauzata de razboiul balcanic si de inceperea Primului Razboi Mondial, Ploiestiul fiind ocupat de germani. Lucrarile s-au reluat in anul 1924, insa cum Doneaud era plecat, i-a luat locul fostul sau asistent: ploiesteanul Toma T. Socolescu care era cel mai bun architect de pe atunci.

Lucrarile nu au mai fost intarziate de nimic, astfel palatul a fost terminat in anul 1933, inaugurarea avand loc pe 26 noiembrie si panglica a fost taiata de insusi regele Carol al II-lea. Acesta a spus cu aceasta ocazie:

Inaugurand astazi, acest frumos locas, care este o podoaba a municipiului Ploiesti, sunt fericit ca in el se vor adaposti aceia cari au chemarea de a imparti dreptatea …

Palatul are subsol, parter, etajul 1 mai inalt si etajul 2 mai scund, intrarea principala pe partea sudica aflandu-se la nivelul primului etaj, fiind flancata de coloane masive. Holul de la intrare este enorm, interiorul luminat prin plafon, se inalta pe doua nivele, avand in componenta sa Sala Pasilor Pierduti si sali de sedinta.

Dupa 1951 cladirea a fost atribuita Complexului Cultural Ploiestean.

De-a lungul anilor, mareata cladire a fost supusa la diferite incercari: cutremurul din noiembrie 1940, au urmat bombardamentele americane din 1944 si cea mai grea a reprezentat-o cutremurul din 1977.

Din pacate, actualul Palat al Culturii (fostul Palat al Justitiei) are bulina rosie, acesta intrand in renovare inca din anul 2002, consolidarea fiind programata a fi finalizata in 2005, numai ca pentru o perioada de patru ani, lucrarile au stagnat pe motivul lipsei banilor.

Nici in prezent nu a fost finalizata consolidarea si renovarea cladirii. Ma intreb ce se va intampla cu acest palat si daca cineva isi va da silinta ca acesta sa redevina cum a fost odinioara. In prezent Palatul Culturii adaposteste Biblioteca Nicolae Iorga, Scoala Populara de Arta, Muzeul de Etnografie si Universitatea Cultural-Stiintifica.

(Sursa informatii: Wikipedia si republicaploiesti)

Stiati cum arata Palatul Culturii vazut de sus? Daca nu, va invit sa urmariti imaginile de mai jos, in care veti regasi un HDR al acestei cladiri impunatoare, avand aplicate diferite efecte.

Astept comentariile voastre prin care sa-mi spuneti care interpretare a Palatului Culturii v-a placut cel mai mult.

15 Comments

  1. Pingback: GÂNDEŞTE-TE DE DOUĂ ORI CÂND "ÎMPRUMUŢI" O FOTOGRAFIE | Iubesc Viaţa

  2. Pingback: Înălțimi în noapte

  3. Pingback: Waven.ro – Blog de la Ploiești » Din nou, presa din Ploiești fură cu nerușinare

  4. Pingback: Acum am si un motiv intemeiat sa stramb din nas - Dragos Schiopu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *